Hi student!

Allemaal leuk die studies, maar heb je zin om ook alvast écht ervaring op te doen terwijl je lekker betaald krijgt? Kijk dan even naar onze vacatures hieronder en kom werken bij de meest studentikoze bank van Nederland.

Wij veranderen de financiële wereld van binnenuit. Kom ons helpen! Want we groeien hard en hebben dus veel frisse knappe koppen nodig.

Over Brand New Day

Brand New Day is een Pensioenbank. Pensioen-bank, zeiden we. Nooit van gehoord? Dat kan kloppen, want Brand New Day is de eerste en vooralsnog enige in Nederland. Net als bij ons vorige avontuur (wij richtten in 2000 Binck Bank op) zijn we met Brand New Day in no-time gegroeid van prijsvechtende kuitenbijter binnen de conventionele verzekeringsmarkt, naar een gevestigde naam met de beste producten in de nieuwe pensioenmarkt.

Bank.. pensioen.. Het klinkt allemaal niet heel sexy. We horen het je denken en zijn het meteen met je eens. Bij Brand New Day werken is daarentegen alles behalve saai. We zijn geen bankiers, maar ondernemers. Daarin zijn we echt anders. En dat merk je ook als je hier rondloopt. We zien overal kansen, weinig bedreigingen. Rennen onszelf regelmatig voorbij. Gaan ons geregeld te buiten aan jeugdige overmoed. Voor elk idee is een luisterend oor. En louter glazen muren en open deuren bij de directie. We hebben hier allemaal hetzelfde doel voor ogen; een goed product op een eerlijke en (als het even kan) leuke manier verkopen. Hierdoor groeien we exponentieel: we zijn in 2010 begonnen, maar beheren al ruim € 3,3 miljard voor meer dan 150.000 klanten.

 

Interesse?

Onze strategie is simpel: zorgen dat onze klanten zó tevreden zijn, dat ze ons aanraden bij hun vrienden en kennissen. Daar hebben we een aantal operationele afdelingen voor, welke past bij jou?

Sales

De ‘voordeur’ van Brand New Day. Iedereen met vragen over pensioen, sparen, beleggen of oude polissen helpen we verder tot dat ze klant zijn. Commercie 3.0 stijl. Geen verspilling, geen lulkoek, nooit lastigvallen. Wel zorgen voor de snelste groei in pensioenland.

Klantenservice

Het hart van onze organisatie. Het gezicht naar buiten. De menselijke maat voor onze klanten.

Operations

Bewaakt ons klantenbestand. Zorgt voor alle wijzigen en mutaties én dat witwasboeven en klanten met malafide intenties buiten de deur blijven.